Geschiedenis

2015
Persbericht: WTC 't Klikske stelt de nieuwe website voor
Op zondag 1 maart 2015 start het nieuwe fietsseizoen bij vele wielerclubs. Bij de wielerclub ‘WTC ’t KLIKSKE’ te Bornem is dat niet anders. Het bestuur van de fietsclub was deze week afgezakt naar het clublokaal café ‘Het Wiel’ te Bornem om haar nieuwe website online te zetten en voor te stellen. Het is een overzichtelijke site met een duidelijke en logische indeling. De belangrijkste navigatieonderdelen zijn: leden, rittenkalender, klassement, clubreglement, clublokaal, sponsors, foto’s, evenementen, geschiedenis,formulieren en een contactpunt. Koen Iliegems, tevens lid van onze club, was de webmaster van de site.
Bedoeling van de nieuw ontworpen website is de fietsclub ‘WTC ’t KLIKSKE’ nog meer uitstraling te geven en duidelijk te maken waarvoor we staan. Samengevat kan gesteld worden dat we de fietssport beoefenen met de slogan:
Bij onze fietsclub WTC ’t KLIKSKE staat samen uit – samen thuis, gezelligheid en sportieve kameraadschap voorop.

  2015%20websitevoorstelling.jpg


8 Februari 2015 Wandeling door de polders:

Om het lange winterseizoen wat te breken en tevens om het nieuwe seizoen in te zetten werd er door onze fietsclub een unieke polderwandeling in Hingene georganiseerd voor het hele gezin.
We kwamen om 14u samen aan het pleintje van het Gemeenschapshuis van Hingene waar we vertrokken voor een wandeling van ca. 4,5 km over sompige polderwegen van 'AUTBROECK'. Over relatief korte termijn (5 jaar) is de aanleg van een gecontroleerd overstromingsgebied in deze zone gepland. Onze gids van dienst was Danny Van Gucht (lid van de club) die onderweg enige toelichting gaf over het ontstaan van 'Wielen' en dergelijke meer.
De wandeling liep naar de chalet (voor ons gereserveerd en verwarmd) van de Jagers aan de 'Groene Wiel' in Nattenhaasdonkstraat. Hier konden we even op adem komen en een worstenbrood eten met een lekkere kop koffie. Iets anders was te drinken tegen kostende prijs.
Deelname: 6,00 €/persoon. (worstenbrood en enkele consumpties)
Nadien gingen we verder naar de oorspronkelijke vertrekplaats waar we nog wat nakeuvelden in café 'De Blauwe Koe' . Met 26 deelnemers was dit eerste evenement van het seizoen zeer geslaagd en zeer hoopvol voor de toekomst.


2014

Persbericht: WTC 't Klikske aan de feesttafel:
Jaarlijks na het wielerseizoen vieren de leden van WTC 't Klikske feest. Dit jaar stond het bestuur voor een nieuwe uitdaging, namelijk een locatie vinden voor het groeiend aantal leden. Gezocht én gevonden. Na de receptie dankte voorzitter Cesar Smits alle aanwezigen voor het voorbije seizoen. Dank ging ook uit naar de drie hoofdsponsors: café het Wiel,, G&P Vloer- en tegelwerken en Jan Snel Flexibel bouwen. En toen begon een aangename avond.
na het eten konden de beentjes nog eens gestrekt worden en het verbaasde een groot aantal leden dat het plots 3 uur was. WTC 't klikske, een klik goede vrienden die het fietsseizoen 2015 reeds lachend tegemoet ziet.

2014%20ledenfeest.jpg

2013

Persbericht: Nieuw lokaal
Omdat het vorige lokaal van WTC 't Klikske een andere bestemming krijgt, is de wielerclub overgestapt naar café Het Wiel in Bornem. Bij het nieuwe café hoort ook een nieuwe outfit. "Elke week rijden we in een aangenaam tempo naar diverse plaatsen, zodat onze zondag een perfecte ontspanning is voor lichaam en geest. Dit spreekt blijkbaar heel wat mensen aan, want ons ledenaantal is onlangs gegroeid van 7 naar 24 wielertoeristen", klinkt het bij 't klikske

ploegfoto%202013.JPG

Persbericht: WTC 't KLIKSKE gefilmd
Ter gelegenheid van het driejarig bestaan van WTC 't KLIKSKE is er door het bestuur beslist om een film te maken. Voor de 25 leden een gelegenheid om samen te komen in ons lokaal om de officiële overhandiging aan voorzitter Smits Cesar mee te maken. De opgenomen rit , vergaderingen en het ledenfeest toont aan dat deze club op de goede weg zit.2011

Persbericht:WTC 't Klikske: 1 jaar.
Het aantal leden is op 1 jaar met 100% aangegroeid.
 1ste%20foto.jpg2010

Persbericht: Het ontstaan van WTC 't Klikske

Eén van de nieuwste sportclubs in Bornem is WTC 't Klikske: een ploeg wielertoeristen die elke zondag een rit maakt van een 80 tal kilometers. "We hebben een GPS aangeschaft, opdat we zelf onze routes kunnen uitstippelen" zegt secretaris jan de Prins (62). "Daarbij kiezen we voor autoluwe wegen, om het autoverkeer zo veel mogelijk te ontwijken." Wielertoeristen hebben wel eens de reputatie van wielerterroristen te zijn, maar daarvan is binnen WTC 't Klikske geen sprake. "Met een gemiddelde snelheid van26 km/h kiezen we voor een rustig tempo. Je zal ons dus zeker niet als gekken over de baan zien rijden", vervolgt Jan. Momenteel telt 't klikske zeven leden. Wie interesse heeft om zich aan te sluiten, mag gerust enkele proefritten komen meerijden.

14.jpg